Muhammet KARABULUT - Okul Müdürü

14 Haziran 1981´de Çaycumada doğdu. İlkokulu Hisarönü İlkokulunda, ortaöğrenimi ve lise eğitimini Çaycuma Oktay Olcay YURTBAY Anadolu Lisesinde tamamladı.

2006 yılında Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Lisans eğitimini tamamladıktan sonra, 2008 yılında Çorum Sungurlu Mustafa Kemal İlköğretim Okuluna İngilizce Öğretmeni olarak atandı.Sırasıyla Sungurlu Öğretmen Lisesi Ve Saltukova Ç.P.A. Lisesinde çalıştıktan sonra 2016 yılında Hisarönü Seçil ŞANLI Ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2017-2019 yıllları arasında Filyos Melek ve Ahmet ŞANLI Anadolu Lisesinde Müdürü Vekili olarak görev yaptı.2019 Eylül ayında Göbü Ortaokulu Müdürü olarak atanan Muhammet KARABULUT halen bu görevini sürdürmektedir.