Göbü Ortaokulu

Vizyon: Yenilikçi bilimsel düşünceye önem veren araştırmacı ve teknolojiyi kullanan şeffaf bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, öz güveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmek.

Başarılar: 2011-2013 Eğitim ve Öğretim yıllarında Liselere yerleştirmede,1 Fen,1 Anadolu Öğretmen Ve Anadolu Liselerine yerleştirmede %80 başarı sağlanmıştır.2011 yılında ilk defa kurulan futbol takımı başarılar elde etmiştir.

Saatler: GİRİŞ=08.45 ÇIKIŞ=15.15
Isınma: KALORİFERLİ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ERASMUS,E-TWİNNİNG,AKILZON,KODLAZON,İLKYAR ,OKULUMDA HAYAT VAR PROJELERİNDE ÇALIŞMALARA YAPMAKTAYIZ.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS

Telefon - 0372 2175005

WEB - https://gobuortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÖBÜ KÖYÜ AŞAĞI MEVKİİ AŞAĞI KÜME EVLERİ GÖBÜ ORTAOKULU BLOK NO: 1 KİLİMLİ / ZONGULDAK

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - TREN YOLUNDAN 1 KM,DURAKTAN YÜRÜYEREK 15 DAKİKA İÇERDE,KARAYOLUNDAN 500 m.YÜRÜYEREK 8 DAKİKA İÇERDE KARŞI MAHALLE YOLU ÜZERİNDE.ZONGULDAK-GÖBÜ ARASI OTOBÜS SEFERLERİ MEVCUT

Ulaşım KARAYOLU İLE FİLYOS,TÜRKALİ VE GÖBÜ MİNİBÜSLERİ MEVCUTTUR.BELİRLİ ARALIKLARLA HER İKİ YÖNE DOĞRU(ZONGULDAK-ÇAYCUMA)TREN SEFERLERİ VARDIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL(ZONGULDAK) MERKEZİNE 22 KM;İLÇE(KİLİMLİ) MERKEZİNE 18 KM.